martes, 1 de octubre de 2013

Höllinger Bio Cola

Coca-Cola és a dia d'avui el refresc més popular de la història. Es comercialitza des de l'any 1886 i és venuda a més de 200 països arreu del món. Però hi ha alternatives pels consumidors que no volen tant de sucre ni cafeïna. 

Cola orgànica
Una d'aquestes alternatives és Höllinger Bio Cola. Es tracta d'una cola orgànica, per als que volen beure cola però no accepten els inconvenients de les arxiconegudes marques com Coca-Cola o Pepsi, de les quals ja sabem que no són gens saludables, encara que triomfin arreu del món.


Oblideu-vos de la cafeina i dels excessos de sucres i disfruteu d'un sabor natural. Sense edulcorants ni colors artificials. Ah, i sobretot, sense remordiments.

Salut!







----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informació
Cola gasosa amb gust a llimona, amb un color caramelitzat. No conté edulcorants ni colors artificials, amb la meitat de sucre que les begudes tradicionals.

Ingredients
Water, sugar *, carbonic acid, burned sugar *, acidifier: citric acid, natural flavor (without caffeine). 
* Product certified organic agriculture.

Valors nutricionals per 100 ml: 
Calorific value / energy: 167 kcal kJ/39
Protein: 0 g 
Carbohydrate: 9.7 g (of which sugars 9.5 g)
Fat: 0 g (of which saturates 0 g) 
Dietary Fiber: <0.1 g 
Sodium: <0.01 g

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Font informació

Web oficial

Punt de venda a Girona



2 comentarios: