miércoles, 23 de octubre de 2013

Höllinger - Johannis Beer Bio

Us agrada la grosella? El que presentem avui és una beguda orgànica de grosella amb gas afegit. És molt refrescant i natural!

Beguda de grosella
Aquí a Espanya no estem acostumats a les begudes de fruits del bosc, però a països com França i Àustria són més habituals. 

El que en francès s'anomena cassis és utilitzat per elaborar begudes i també licors o cremes, com la crema de cassis que es combina amb champagne per a fer el kir royal o amb sidra de poma per fer el kir breton

Nosaltres no acostumem a beure productes fets a partir de grosella o gerds, ja que aquí tenim més taronges o llimones. 

Us animem a provar aquesta beguda, és intensa i divertida pel paladar, doneu-li una oportunitat!

Els ingredients d'aquesta curiosa beguda són aigua, suc de grosella negra* (12%) (de suc de grosella negra concentrat), sucre de canya*, aroma natural, àcid carbònic, acidulant: àcid màlic. 
* de cultiu ecològic

Com és habitual, el podeu trobar a Bio Nofre.

Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario