viernes, 4 de octubre de 2013

Fruita, imprescindible

Fruita frescaSempre es recomana menjar fruites per mantenir una dieta saludable i un estil de vida saludable. Aquí us expliquem moltes bones raons per menjar fruites tots els dies.

És important menjar fruita als matins, tant en suc o en trossos, apra arrencar així el dia amb tota l'energia que es necessita. Especialment és important incloure una fruita en els desdejunis dels nens.


Les fruites contenen antioxidants que ens permeten mantenir les cèl·lules del nostre cos joves. També ens ajuden a la hidratació del nostre organisme a més de  l'aportació de minerals i vitamines que ens proporcionen.

Pel seu reduït o moderada aportació de calories, les fruites són les millors acompanyants de les dietes, sent ideals per menjar entre els menjars principals. 

Per a les persones que pateixin de colesterol alt, les fruites són ideals per menjar sa i sense preocupacions.

Finalment, les fruites són reguladors dels àcids de l'estómac, ajudant a una digestió sana i a la regularitat intestinal de manera natural.


Font: Sabor Gourmet




Mercats on podem adquirir fruita directament als productors locals, entre d'atres produces ecològics i de qualitat: Mercats Món Empordà

No hay comentarios:

Publicar un comentario