viernes, 18 de octubre de 2013

Una abraçada, si us plau.

Abraçada
Portar una vida saludable no implica només menjar bé, fer esport o exercici. Allò "sa" va molt més enllà d'aquests conceptes; des dels petits detalls, tan comuns i habituals que ens podem oblidar de la seva importància i dels beneficis que ens poden aportar. Per exemple, una cosa tan natural i comuna com una abraçada. 

Pot ser no ho sabíeu, però alguns experts diuen que les persones necessitem una mitja de quatre abraçades al dia per viure bé, per viure millor.
Però a què ens referim quan diem "bé" i "millor"? Alguns dels beneficis que tenen les abraçades per a la nostra salut emocional i psíquica són, per exemple, que afavoreixen l'expressió emocional no verbal, redueixen l'estrés i l'angoixa, ens genera una sensació real de benestar. 

Una abraçada ens ajuda a superar possibles "bloquejos" físics o emocionals i millora la nostra autoestima.

Una abraçada proporciona consol i seguretat, genera felicitat i augmentat l'estat de pau i harmonia interior, però que s'exterioritza cap a l'exterior. 

A més, una abraçada és recíproca i ... gratuïta!

La raó que aquest gest sigui tan beneficiós i imprescindible per viure és que la pell és l'òrgan més extens del nostre cos i possiblement un dels més sensibles. A més, s'ha comprovat, mitjançant diversos experiments científics, que la manca de contacte físic afectuós aïlla l'individu emocional i socialment. 




En definitiva, una abraçada només ens aporta coses positives.

No hay comentarios:

Publicar un comentario