martes, 5 de noviembre de 2013

L'activitat física, un plaer saludable.

L'activitat física diària és recomanble per a totes les persones a qualsevol edat, sempre tenint en compte l'edat, l'estat de salut de la persona, entre d'altres característiques. Des de practicar algun esport, fer gimnàstica, caminar, anar amb bici, jugar o simplement fer activitats quotidiànes diàries (netejar, pujar escales, passejar el gos...) són maneres senzilles de mantenir-nos saludables i amb energia positiva!
Activitat física

Fa tres anys, un article del diari El Mundo (elmundo.es 1/07/2010), per exemple, va parlar dels beneficis d'anar en bici. L'article es basava en els resultats d'un estudi de l'universitat de Harvard que havia fet un seguiment de 18.000 dones durant 16 anys. Aquest estudi el que va  constatar va ser que les dones que utilitzaven la bicicleta o caminaven ràpid són molt menys propenses a guanyar pes i en el cas de les dones que ja tenien sobrepes a l'inici de l'estudi, el resultat va ser que van perdre pes amb més facilitat.


Alguns dels beneficis de l'activitat física regular: 

- Ajuda a sentir-se millor, amb més energia, i a relaxar-se, reduir l’estrès, dormir millor i tonificar els músculs.

- Ajuda a prevenir i tractar l’excés de pes perquè regula la gana i augmenta el nombre de calories que es gasten cada dia.

- Ajuda la canalla a relacionar-se amb els altres i a créixer millor, més alegres i més sans.



Si, per exemple, voleu saber 35 raons més per anar amb bici podeu visitar el blog de Bruno Váquez-Dodero, i llegir l'entrada del 19/04/2013. és molt interessant!!

  Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario